Treceți la conținutul principal

O femeie dintr-o mie scrie

De ce acest blog? De ce acest titlu? De ce eu si nu altcineva? 
Pentru ca am obosit sa mai tip. Pentru ca LET ME BE MYSELF inseamna ca tu sa ma suporti asa cum sunt...FEMEIE! Pentru ca eu sunt o femeie dintr-o mie care s-a decis sa vorbeasca!
Cine sunt? Ce fac? De ce nu te las in pace?
Sunt un OM, nu sunt un animal, nu sunt sacul tau de box, nu sunt o marioneta in mainile tale de barbat, sunt o femeie! Fac ce stiu mai bine, scriu , beau o cafea de dimineata , iubesc , ma ingrijesc de tine de cele mai multe ori, ma enervez , tip , plang. Nu te las pentru ca nici tu nu ma lasi, si nu e vorba de razbunare ci de un strop de sadism combinat cu maturitate si masochism. Vreau sa intelegi ce inseamna egalitate , ce inseamna parteneriat , ce inseamna dragoste!
Ce am de gand sa fac?
Nimic palpabil INCA, am sa iti povestesc prin ce trec eu si nu numai. Am sa iti arat lucruri care o sa te trezeasca la viata, la simtiri. Am sa ma straduiesc sa iti deschid ochii pana cand ai sa iti dai seama ca daca ma iubesti nu ridici mana la mine , nu ma ameninti, nu imi bati copiii, nu ma jignesti, nu te pozitionezi ierarhic superior mie!

Deja sunt plictisitoare nu? Nu pare nimic interesant pana acum, e ceva ce tu si tu si tu, da ... voi ...deja stiti...sau macar asa dati impresia. Vom vedea pe parcurs, pana atunci bun venit pe banca unei feministe!

Semnat : Una dintre multele femei care au inteles ca locul lor nu este in societatea de azi!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Nemurire

Acolo unde se termină infinitul nu sunt eu! E un gol ce nu poate fi umplut dacă nu ești TU! Nu e apă, nu e vânt, nu e viață...e NIMIC.

Râzi...râzi Drace, că din păcatele tale s-a născut Lumea. Din lacrimile tale...Apa și din cuvintele care ard...Vântul...și i-ai adus în lume. I-ai lăsat singuri în frig ca să le îngheți simțurile, să le tacă sufletul, să-i separi în oameni simpli care habar n-au a duce o astfel de Dragoste. E corect?

E corect să permiți Focului să ardă acolo unde n-ar fi călcat în veci? Sau Vântului să cutreiere munți și dealuri pentru un lucru ce abia de-l poate mângâia? Nu, nu e corect! De aia ai permis din când în când ca Vântul și Apa să se regăsească într-un om sau mai mulți. Și atunci când ființele astea se vor întâlni, Vântul va îmbrățișa Vântul, iar Apa-i va învălui. Și tu...tu vei zâmbi, vei râde în hohote, apoi vei plânge și te va durea pentru că vei fi înțeles greșeala făcută.

Pentru că acolo unde se termină infinitul nu vei da de o persoană, vreun obiect s…

Despre tine, iubitule!

Azi nu e despre tine, iubitule. Despre tine sunt toate secundele. Azi nu este despre iubire sau pace pentru că acestea 2 sunt rivale de la începuturile pământului. De fapt, despre ele nu va fi nicicând. Vrei să înlocuim celebrul ”lasă-mă în pace” cu plictisitorul și absurdul ”iubește-mă în pace”? Nu! Eu vreau să nu mă iubești în pace, eu vreau să mă sfâșii așa cum sfâșii eu parfumul de pe hainele tale. Vreau să mă mistui așa cum focul din grădina vecinilor mistuie copacii și iarba, adică viața. Și știi de ce? Pentru că a iubi este departe de a da viață, e o armă nucleară care o amenință.

Vezi tu, azi am spus că nu e despre tine, iubitule, dar e! E despre tot ce nu mai poți să faci pentru că  ești departe. Și mai e despre tot ce poți să faci fiind departe: înalță-te, iubește, zboară! Ai încredere!