Treceți la conținutul principal

Femeie si mai cum?

Am gasit recent pe youtube videoclipul de mai jos. M-a amuzat teribil comparatia facuta dar mi-a placut la nebunie filmuletul. Vreau reactii, vreau raspunsuri...PENTRU VOI CE REPREZINTA FEMEIA?


Comentarii

 1. greu de descris o femeie; sunt probabil cele mai bune actrite din viata reala; POT juca orice rol fara sa se gandeasca la consecinte, asta daca nu le afecteaza pe ele in mod direct,aratand un aer de superioritate; au nevoie tot timpu de iubire, afectiune, certitudine si drama.

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu ştiu ce simţ al umorului trebuie să ai ca să fii amuzat de comparaţia asta.
  Oricum, videoclipul mi se pare o gratuitate, o pierdere de vreme, atât pentru natura mesajului cât şi pentru modul în care pune problema (a răspunde unui sexism cu un alt sexism sau a ironiza subtil bărbaţii printr-un schimb de roluri neverosimil).
  Nici scenariul nu e prea inspirat: o înlănţuire patetică de clişee, cu pretenţii. Efectele sonore sunt în schimb reuşite.

  "Ce este femeia?" - o întrebare pusă greşit. Însă dacă vrei părerea mea să nu te miri de calitatea nesatisfăcătoare a răspunsului.

  Pentru mine femeia reprezintă fiinţa în jurul căreia mi-am construit personalitatea, căci toţi oamenii care mi-au influenţat până acum viaţa au fost exclusiv femei: mama, bunicile, sora, mătuşile, prietenele, iubitele. Bărbaţii mi-au lipsit.

  Femeia reprezintă fiinţa alături de care mă simt în siguranţă. Când trec pe stradă pe lângă o femeie nu trebuie să îmi pun problema că mă va ataca.

  Nu asociez femeia cu sexul, doar sexul cu femela. Cine consideră că sexul poate fi o artă e doar o fiinţă frustrată care s-a plictisit să se masturbeze.

  Atâta timp cât va exista capitalism femeia va tinde să reprezinte pentru societate o marfă pentru vânzătorii de sex.

  Dacă vrei să afli unul din cele mai interesante răspunsuri cu privire la ceea ce reprezintă femeia stai de vorbă cu un asexual.

  Andrei D.

  RăspundețiȘtergere
 3. Andrei ,sexul este o arta daca il faci cu persoana potrivita,si chiar mai mult de atat..daca ai sentimente si stii sa le folosesti. Daca stai sa filozofezi "atat" nu o sa ajungi niciodata nicaieri. Sa sti ca filozofia este meditaţia poetică a nefericirii si este doar un joc de cuvinte,te poate duce din punctul a in punctul b ,dar imaginatia te poate duce oriunde.

  RăspundețiȘtergere
 4. E off-topic ceea ce spui, sorry, şi sună a argumente ad-hominem.
  "Sexul este o artă dacă îl faci cu persoana potrivită." Eu cred că sexul cu persoana potrivită înseamnă satisfacţie sexuală nici de departe ceea ce spui tu. Dacă tu oferi valoare estetică unui lucru doar pentru că îţi produce plăcere şi satisfacţie, atunci nu ai dreptate. Dacă asociezi "sexul cu persoana potrivită" şi cu altceva (de exemplu iubire sau mai ştiu eu ce) atunci nu mai vorbeşti despre sex. Vorbeşti despre altceva. E posibil să "înfloreşti" conceptele şi să le găseşti un corespondent greşit în lumea reală, cu pretextul că imaginaţia duce oriunde. Da, duce oriunde, dar mai ales spre neînţelegeri.

  Andrei D.

  RăspundețiȘtergere
 5. Randu 3 faci off topic,deviezi de la supiect, faci atac la persoane pe aici ! Intra aici daca vrei, pitzipoanca.org. Anonim Andrei D, da si tu frate faci eseuri :) ,no offense da treci la subiect. On Topic, amuzant clipul ,se inverseaza rolurile, dar e total fals ,mai ales pt ca este clip publicitar la Jack Jones o firma de blugi,si nu inteleg de ce au ales sa-l faca asa :)) unde e legatura cu blugii ??!?

  RăspundețiȘtergere
 6. citez: "femeai t ridik, femeia t coboara", fara ele nu crd k am putea trai noi barbatii, defapt nici nu am exista dak nu ar fi ele...mam uitat zilele treqte la filmu 300 shi am remarcat o replik spusa d sotia lui Leonidas: "noi femeile dam nastere barbatilor adevarati"...

  RăspundețiȘtergere
 7. Femeia te ridică,
  Femeia te coboară
  Ca Xena va să zică?
  De zici că te omoară?

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre tine, iubitule!

Azi nu e despre tine, iubitule. Despre tine sunt toate secundele. Azi nu este despre iubire sau pace pentru că acestea 2 sunt rivale de la începuturile pământului. De fapt, despre ele nu va fi nicicând. Vrei să înlocuim celebrul ”lasă-mă în pace” cu plictisitorul și absurdul ”iubește-mă în pace”? Nu! Eu vreau să nu mă iubești în pace, eu vreau să mă sfâșii așa cum sfâșii eu parfumul de pe hainele tale. Vreau să mă mistui așa cum focul din grădina vecinilor mistuie copacii și iarba, adică viața. Și știi de ce? Pentru că a iubi este departe de a da viață, e o armă nucleară care o amenință.

Vezi tu, azi am spus că nu e despre tine, iubitule, dar e! E despre tot ce nu mai poți să faci pentru că  ești departe. Și mai e despre tot ce poți să faci fiind departe: înalță-te, iubește, zboară! Ai încredere!

Despre asumare și tainele ei

Tinere...mă faci să râd. Și nu că anii nu mi-ar permite, dar într-un oarecare fel am...alte priorități. Nu! Departe de mine a te face să crezi că tu n-ai fi una dintre ele căci, știm prea bine că ești creația Mea cea mai înaltă, însă, vezi tu, dacă ar fi să ascult tot ce-ți înflorește mintea, aș fi nevoit să deschid o piață de flori cât tot Universul. Ah, nu mă înțelege greșit...AUD TOT CE SPUI, doar că nu dau importanță. Știi...exact ca părinții care primesc remarci răutăcioase de la copiii lor, dar aleg să râdă de îndrăzneala lor.

A te ridica împotriva Mea, e cea mai bună dovadă că Mă simți! A Mă nega, e cea mai clară dovadă că te-am rănit...și-Mi pare rău...căci, nu ai înțeles de fapt lecția pe care încercam să ți-o ofer.

Da, ai Liber Arbitru. Da, ești capabil de cel mai strălucit bine  și cel mai dezastruos rău. Da, dragul Meu, ești făcut după chipul și asemănarea Mea, fapt ce te ridică la rangul de Dumnezeu, dar...ți-ai asumat vreodată asta? Așa...pe deplin? Cu responsabilitate,…

If we fall in love

Stai oleacă nu o gândi prea mult, e doar un titlu ca oricare... If we fall in love...we won't! Și nu pentru că we'll rise in love, my darling, ci pentru că (ne) iubim deja. Cum știm? Apropie-ți palmele, du-le în dreptul inimii și simte căldura. Închide ochii, inima ta e universul, palmele tale sunt dragostea infinită care îți oferă necondiționat ceea ce ești deja și știi, nu-i așa? Simte cu toate simțurile tale active, cum este să fii copleșit de plinătate. Taci, căci în tăcere auzi glasul universului care îți spune despre cum a fost creată lumea. Deja expresia îți e mai luminoasă și asta doar de la un gând care zburdă în imaginar ca pletele unei femei peste zâmbetu-i carismatic...

And what if we fall in love?