Treceți la conținutul principal

Femeie si mai cum?

Am gasit recent pe youtube videoclipul de mai jos. M-a amuzat teribil comparatia facuta dar mi-a placut la nebunie filmuletul. Vreau reactii, vreau raspunsuri...PENTRU VOI CE REPREZINTA FEMEIA?


Comentarii

 1. greu de descris o femeie; sunt probabil cele mai bune actrite din viata reala; POT juca orice rol fara sa se gandeasca la consecinte, asta daca nu le afecteaza pe ele in mod direct,aratand un aer de superioritate; au nevoie tot timpu de iubire, afectiune, certitudine si drama.

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu ştiu ce simţ al umorului trebuie să ai ca să fii amuzat de comparaţia asta.
  Oricum, videoclipul mi se pare o gratuitate, o pierdere de vreme, atât pentru natura mesajului cât şi pentru modul în care pune problema (a răspunde unui sexism cu un alt sexism sau a ironiza subtil bărbaţii printr-un schimb de roluri neverosimil).
  Nici scenariul nu e prea inspirat: o înlănţuire patetică de clişee, cu pretenţii. Efectele sonore sunt în schimb reuşite.

  "Ce este femeia?" - o întrebare pusă greşit. Însă dacă vrei părerea mea să nu te miri de calitatea nesatisfăcătoare a răspunsului.

  Pentru mine femeia reprezintă fiinţa în jurul căreia mi-am construit personalitatea, căci toţi oamenii care mi-au influenţat până acum viaţa au fost exclusiv femei: mama, bunicile, sora, mătuşile, prietenele, iubitele. Bărbaţii mi-au lipsit.

  Femeia reprezintă fiinţa alături de care mă simt în siguranţă. Când trec pe stradă pe lângă o femeie nu trebuie să îmi pun problema că mă va ataca.

  Nu asociez femeia cu sexul, doar sexul cu femela. Cine consideră că sexul poate fi o artă e doar o fiinţă frustrată care s-a plictisit să se masturbeze.

  Atâta timp cât va exista capitalism femeia va tinde să reprezinte pentru societate o marfă pentru vânzătorii de sex.

  Dacă vrei să afli unul din cele mai interesante răspunsuri cu privire la ceea ce reprezintă femeia stai de vorbă cu un asexual.

  Andrei D.

  RăspundețiȘtergere
 3. Andrei ,sexul este o arta daca il faci cu persoana potrivita,si chiar mai mult de atat..daca ai sentimente si stii sa le folosesti. Daca stai sa filozofezi "atat" nu o sa ajungi niciodata nicaieri. Sa sti ca filozofia este meditaţia poetică a nefericirii si este doar un joc de cuvinte,te poate duce din punctul a in punctul b ,dar imaginatia te poate duce oriunde.

  RăspundețiȘtergere
 4. E off-topic ceea ce spui, sorry, şi sună a argumente ad-hominem.
  "Sexul este o artă dacă îl faci cu persoana potrivită." Eu cred că sexul cu persoana potrivită înseamnă satisfacţie sexuală nici de departe ceea ce spui tu. Dacă tu oferi valoare estetică unui lucru doar pentru că îţi produce plăcere şi satisfacţie, atunci nu ai dreptate. Dacă asociezi "sexul cu persoana potrivită" şi cu altceva (de exemplu iubire sau mai ştiu eu ce) atunci nu mai vorbeşti despre sex. Vorbeşti despre altceva. E posibil să "înfloreşti" conceptele şi să le găseşti un corespondent greşit în lumea reală, cu pretextul că imaginaţia duce oriunde. Da, duce oriunde, dar mai ales spre neînţelegeri.

  Andrei D.

  RăspundețiȘtergere
 5. Randu 3 faci off topic,deviezi de la supiect, faci atac la persoane pe aici ! Intra aici daca vrei, pitzipoanca.org. Anonim Andrei D, da si tu frate faci eseuri :) ,no offense da treci la subiect. On Topic, amuzant clipul ,se inverseaza rolurile, dar e total fals ,mai ales pt ca este clip publicitar la Jack Jones o firma de blugi,si nu inteleg de ce au ales sa-l faca asa :)) unde e legatura cu blugii ??!?

  RăspundețiȘtergere
 6. citez: "femeai t ridik, femeia t coboara", fara ele nu crd k am putea trai noi barbatii, defapt nici nu am exista dak nu ar fi ele...mam uitat zilele treqte la filmu 300 shi am remarcat o replik spusa d sotia lui Leonidas: "noi femeile dam nastere barbatilor adevarati"...

  RăspundețiȘtergere
 7. Femeia te ridică,
  Femeia te coboară
  Ca Xena va să zică?
  De zici că te omoară?

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Dimineți

Rulează-mă-ntre degete și trage-mă adânc în suflet, iar în timp ce faci asta, lasă rujul meu să se imprime pe încheietura mâinii tale stângi, unde....miroase a parfum.
Fumează-mi emoția, întinde-te în pat și visează cum întregul meu se îmbină cu întregul tău în timp ce vulcani erup la mii de km de noi.
Prizează-mă, dragule! Cu toată pofta de viață pe care o ai și dacă n-ai, adu-ți aminte de un moment în care a dat pe afară. Aducându-ți aminte, retrăiește momentul la altă intensitate. Reconfigurează-l.

Și după asta...stinge-mă într-un pat plin de cearceafuri folosite, lăsându-l pe Bach să cânte-n gol.

Mai stai

Toarnă peste mine nori lichizi și fie ca unul dintre ei să-mi ajungă pe buze. De acolo până la suflet nu e cale prea lungă așa că...spală-l de botezul ireal al furtunii de vară.

Și știi ce să mai faci? Luminează picătura dintre sâni. Doar o clipă fă-o să se simtă în centrul atenției. Momentul ei de glorie. Acea clipă între existență și esență. Milisecunda în care cele două parfumuri se îmbină și devin unul...greu.

Plouă-mi viața cu picături de ”shhh..” și ”stai” și fă-mă să te rog frumos.

Te rog.


Frumos

Plouă

Plouă! Și acolo și aici. Peste sufletele toate. Plouă! Și acum îți dau dreptate. Tu mi-ai spus s-ascult, e drept.
Plouă. Pe un aer mai curat. Când te strig, tot nu s-aude. Străzile sunt tot mai mute, Iar ecoul e ciudat.
Plou-acolo și străluce. De-ai putea, m-ai mai seduce? Fiu de lume obosită, Plictisită, folosită.
Plouă, da! Ș-acuma vezi Cum răsare din asfalt, Rece, inocent, cobalt, Omul Nou. Ș-acuma șezi!
Plouă pic fără de pic Nu. N-ai înțeles nimic! Doar ai vrut să te dai mare Și s-arăți cum timpul moare.
Timpul plouă, timpul tace. Lumii tu..să îi dai pace, Fiindcă lumea se descurcă Făr' să creadă-ntr-o nălucă.
Da! Da! Plouă! Plouă, drace. Pleacă și nu te întoarce Lasă-mă să simt și eu Cum e să fii Dumnezeu.
Lasă-mă cu ploaia mea, Tulbure, vicleană, grea, Lasă-mă să învăț lumea Ca să pot jongla cu ea.
Plouă, drace, n-ai ce-i face. Pleacă, iute, nu te-ntoarce. C-altfel o să tot iubesc Sentimentul nefiresc
De a mă juca cu focul.